Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Відновлення триває

August 30, 2023

На Херсонщині енергопостачання відновлюють 29 бригад– це 106 робітників та 44 одиниці техніки.

Ремонтні роботи виконують на повітряних лініях напругою 35 кВ, 10 кВ та 0,4 кВ, які живлять населені пункти: c. Ольгино, Нововознесенське, Нова Воронцовка, Віровка, Білоусове, смт. Велика Олександрівка, м. Херсон, с. Олександрівка.

У громадах Бериславського району, а саме у с. Ольгино, енергетики у мережах напругою ПЛ – 10 кВ виконали ремонт повітряної лінії.

У с. Нововознесенське на кількох КТП виконали заміну силового трансформатора та зробили огляд обладнання трансформаторний підстанцій.

У смт. Велика Олександрівка по мережі напругою ПЛ – 0,4 кВ виконано ремонт повітряної лінії.

У с. Білоусове по мережі напругою ПЛ – 0,4 кВ виконано ремонт повітряної лінії, на мережі ПЛ — 10 кВ виконано огляд повітряної лінії.

У с. Нова Воронцовка на КТП виконано огляд обладнання трансформаторної підстанції, на мережах ПЛ – 0,4 кВ виконано ремонт повітряної лінії, на мережі напругою ПЛ – 10 кВ виконано ремонт повітряної лінії після обстрілу.

У с. Віровка на мережі ПЛ — 10 кВ виконано огляд повітряної лінії.

У м. Херсон енергетики ремонтують кабельні мережі напругою КЛ — 6 кВ, на РП виконано ремонт обладнання після підтоплення, на мережах ПЛ — 0,4 кВ виконано ремонт повітряних ліній після обстрілу та ремонт восьми відгалуджень до житлових будинків після обстрілів.

У с. Олександрівка по мережі ПЛ – 10 кВ виконано ремонт повітряної лінії.

Дякуємо нашим мужнім енергетикам.

 

Нагору